Ko je ustvari Giros Land?

Kada pomislite na Novi Sad… Ulicu Laze Telečkog gde su sva bitna dešavanja… provod i mladost na ulicama… brz život… kvalitetnu i ukusnu klopu….
Kada poželite da probate nešto jedinstveno… nešto neponovljivo (barem do sledećeg puta)… nešto što budi hedonistu u vama….

To je Giros Land.

Najbolji giros u gradu. Brza hrana izuzetnog kvaliteta. Jedisntveni recepti sa kvalitetnim mesom sa specijalnim začinima i dodacima. Domaće tortilje koje se mese na licu mesta kako bi bile sveže i ukusne.

To je Giros Land.

Ako želiš da se prisetiš pravog ukusa Grčke, mora, mediterana, soli… ako se pitataš kako izdržati do sledećeg letovanja… ili ti samo treba dobra podloga sledeću turu pića, dođi do nas u Laze Telečkog 23 ili pozovi telefonom za kućnu dostavu 021/551-772 ili 063/107-7885 kako bismo ti doneli tvoje omiljeno jelo.

Prijatno…

Šta vas čeka kod nas

Kvalitetna hrana

Uvek sveže meso začinjeno specijalnim začinima i friške tortilje mešene na licu mesta.

Kombinacija kao stvorena da probudi sva vaša čula

Brza i ljubazna usluga

Iskusna ekipa uvek spremna da brzo i kvalitetno pripremi svaki od recepata na jelovniku.

Bilo da želite giros za poneti ili giros za doneti, sa našim girosom dobijate i osmeh gratis  ;)

Kućna dostava

Kao stvoreno za one koji žele da uživaju u okruženju svoga doma uz super kvalitetnu klopu. Idealno za kućne zabave kada želite da unesete dodatnu dozu uživanja. Prosto neophodno za vas koji čitate ove redove…

Jednostavno pozovite 062/551-772 ili 060/551-77-20 i najbolji giros u Novom Sadu stiže na vaša vrata.

Stalne akcije

Specijalne akcije sa gratis proizvodima. Nagrade za najvernije i najodanije ljubitelje girosa…

Pratite acije na sajtu i prijavite se na naš besplatan newsletter kako biste bili prvi koji će saznati šta može da dobije na poklon.

Prijavi se na newsletter

Iz vaših usta u Božije uši…

Giros Vam je najbolji u državi, jeli smo svuda ali ovde je najbolji!! Dolazimo čak iz Beceja kod Vas na giros. Prostor Vam je lepo uredjen (po mom ukusu) :-D radnice su ljubazne, ma sve naj!! Neka tako ostane, a mi ćemo i dalje dolaziti kod Vas, mislim devojka i ja! ;-)
Nemanja Glavaški
Definitivno najbolji giros u gradu :)
Filip Žikić
Šta će mi Grčka, šta će mi grci kad bolji giros imam pri ruci. U Giros Land prošetam često od Grčke to je bolje mesto. Mogli bi grci da dođu da vide kakve priloge dobijaš pride kako se giros zaista pravi koji se premaz kada stavi. Da prate malo naš trend jer najbolji je srpski Giros Land!
Radoslava Beriša
Čist hedonizam. Mmmiiriše do Grčke!
Miroslava Lolić
Uvek čisto, usluga brza, a osoblje kulturno i nasmejano. Gazdarca lepa :-) a klopa, najbolja u gradu.
Ljiljana Milovanović
Giros Land besplatnu klopu deli i to me jako raduje i veseli, zato brzo smisljam ove stihove ja i već uživam u ukusu i mirisu mog girosa ;) Ko vaš giros još probao nije, treba da ga bude sramota jer nije osetio pravu čar kulinarskog života.
Vanja Varga
Vaš giros može da se svrsta u grčku mitologiju kao heroj!
Siniša Andrić
Hej, cao ljudi :) Ja dosao da vas pozdravim, stvarno ste najbolji, posle skole kada smo drustvo i ja umorni uvek svratimo da se odmorimo i naravno najedemo :) uvek nas docekate otvorenih vrata, i mnogo ste brzi u pravljenju hrane. Pozdrav!
Slobodan Jeremić
Naprosto - savršeni!
Slavica Velicki
Onooo kad smo baš bili gladni ... stigli girosi najbolji na svetu :) :) :)
Aleksandra Keranović
Najlepše i najljubaznije osoblje, naj ukusniji giros sve naj :)
Mila Trivković
Najbolji, najčistiji i najbrži :)
Tijana Kondić